Grup mèdic CETIR

Experts en Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear

Qui som? » Presentació

Presentació CETIR Grup Mèdic

CETIR Grup Mèdic (CGM) està format per un conjunt d'empreses de serveis sanitaris dedicades al Diagnòstic per la Imatge i la Medicina Nuclear.


Des de la seva fundació, al 1963, ens ha guiat la voluntat d'oferir els serveis sanitaris més avançats, i el compromís de situar el pacient com a centre de la nostra activitat.

Des de 1963 CGM ha estat al servei de la Sanitat. Durant aquests 47 anys, hem contribuït a l'assistència sanitària incorporant importants innovacions tecnològiques entre les quals destaquen: la primera gammacàmera, el primer equip de Ressonància Magnètica, el primer equip de Densitometria Òssia, el primer equip Ciclotró-PET i, actualment, el primer laboratori-estabulari i PET per a petits animals, de Catalunya.

Els professionals de CGM són els artífexs de que el Grup sigui un centre actiu de divulgació i investigació mèdica. Des de fa quinze anys, es treballa en la investigació d'espectroscòpia i funció cerebral mitjançant Ressonància Magnètica, en el camp de la Densitometria Òssia, establint els valors de normalitat a Catalunya, i en la Radiofarmàcia, amb el desenvolupament i marcatge de noves molècules.

Data d'actualització 10/11/2016Copyright © 2008-2011 CETIR, S.L. | Avís legal | Borsa de treball | Tel. 93 503 54 00